Honemaskiner, horisontale- og vertikale honemaskiner, fra engelske Delapena

På jakt etter førsteklasses honeutstyr? Vi tilbyr det beste – for de minste toleranser.

Fra Delapena, er er av verdens mest anerkjente produsenter kan vi tilby deg honemaskiner, honeolje, honeverktøy, honestener, honehoder og dorer.

honemaskin-for-autotmatisk-og-manuell-honingHonemaskin Delapena Speedhone EAS
for automatisk og manuell honing. Elektronisk styring forenkler honingen. Raskt verktøybytte. Ideell for enkeltoppgaver og serieprodukson. Honekapasitet fra Ø 1.14 – 80 mm, med 1 mikrons økning. Slaglengde som passer de fleste operasjoner. Høyt turtallsområde,
fra 250-2500 omdr./min. Honemaskinen, Speedhone, er viktig for ethvert verktøyrom. Kontakt oss for mer info.

Brosjyre

honemaskin-mini-e1000sCNC Honemaskin Delapena Mini E1000S / Maxi E2000S
Flytt manuell honing fra hånd til maskin. Resultatet er like emner innenfor 1-2 my, til en fordelaktig pris. Mini og Maxi er ideelle for små til mellomstore serier.  Et utvalg av innretninger og justeringer gjør disse maskinen svært fleksible og svært effektive innslag i verksted- og produksjonsmiljøer. Honediameter E1000 S 1.14 – 80mm / Maxi E2000S 1.14 – 80mm.

Brosjyre

honemaskin-for-lange-hull-delapena-calibrehone-e2000s-xlInnovativ honemaskin for lange hulls, CalibreHone E2000S-XL
Honemaskin for nøyaktig langhulls-honing, for rette og koniske hull. Utviklet spesielt for å hone rette og koniske boringer med lengder opp til 1200 mm. Oppnår toleranser og geometrier på under 2μ, for dia. opp til 50mm.

Se video

honemaskin-e3000sPrecicionHone E3000S Presis og kontrollert produksjonshoning, med stor kapasitet for lave til høye volum.
Høypresis vertikalhonemaskin. Stor kapasitet. Honer deler fra småskala til tunge komponenter, med en diameter fra 1.14mm til 80mm (avhengig av applikasjon). Toleranse nøyaktighet på 0.001mm, med sub-micron justering. Kompakt footprint og Siemens kontrollsystem. PrecisionHone er en effektiv honemaskin som gir god avkastning på investeringen.

Brosjyre

honemaskin-for-store-hull-nye-delapena-powerhone-2016Nye 2016 Delapena PowerHone – Presisjonshoning av store og tunge komponenter i små til mellomstore serier
PowerHone er en vertikal maskin for sliping av store og tunge komponenter i små til mellomstore Serier. Også egnet for å hone prototyper og honer både gjennom- og blindhull, med svært effektiv materialfjerning. Konstruert for å vare lenge, for effektivitet og økonomisk honing. Nyskapende design, fleksibel og effektiv i drift. Honediameter fra 25,4 til 720 mm hull.
Brosjyre