Rulleverktøy og glatteverktøy fra Baublies AG

— for fine overflater

How roller burnishing worksFinn riktig glatteverktøyet for din maskineringsjobb. Selv erfarne fagfolk er ikke alltid kjent med funksjon og virkning av rulle-glatte-verktøy. Derfor har Baublies laget videoer av alle verktøyene. Klikk på linken og finn det beste rulleverktøyet for din maskineringsjobb.» Oversikt – maskineringsoppgaver

 

Baublies «know-how» til dine oppgaver

Siden 1968 har tyske Baublies produsert kundetilpassede rulleverktøy.  Baublies er et av få selskaper i verden som utelukkende er opptatt av utvikling, produksjon og salg av rulleverktøy.

Gjennom årene har denne spesielle satsingen resultert i en unik kompetanse og stadig utviklingen av nye og forbedrede verktøy, som igjen har ført til en bred aksept av rulle-glatte-teknikk.

Our know-how for your applications

» Finn ut  mer om Baublies produkter

Slik virker «rulle-glatting»Roller burnishing process

«Rulle-glattig» er en sponfri sluttprosess for å glatte og komprimere metalliske overflater ved hjelp av rullende elementer. For å forstå hva som skjer i løpet av denne sluttprosessen, og for å kunne utnytte alle fordeler, er grunnleggende kunnskap om krav, virkninger og muligheter nyttig å ha.

» Guide for rulle-glatte-teknologi